Omdat er geen opleiding bestaat om de beste moeder of vader te zijn

Academie voor Gezin en relatie

Als het even niet vanzelf gaat

Je verlangt naar een relatie waar begrip en samenwerking centraal staat. Een relatie waar je mét elkaar bouwt. Een relatie waar je energie van krijgt inp laats van een relatie die energie slurpt. Of dit nu tijdens of na een liefdesrelatie is.

Speciaal voor stellen hebben we de RelatieBootcamp. Naast de ‘gewone’ gespreksmogelijkheden online of in de praktijk, bieden we je ook de mogelijkheid om in een weekend meerdere gesprekken te voeren. Je kampeert in je caravan of camper bij ons in de tuin of regelt je eigen logies in de buurt. Keus genoeg!

 

Je relatie onder de loep

Mensen veranderen, situaties veranderen. Dan verandert een relatie automatisch mee. Soms went dat niet. Wij spreken bijvoorbeeld mensen in de praktijk over chronische ziekte van één van de partners of kinderen, verliefdheid van één van de partners, overspel, als ‘het vuur er niet meer is’, elkaar niet meer begrijpt, de invloed van herinneringen van een vorige relatie of miscommunicatie.

Wel samen ouders, geen stel meer

Je wilt het beste voor je kind(eren) en bent op zoek naar de manier waarop je wél samen liefdevolle ouders kunt blijven zonder nog een liefdespaar te zijn.

Ouderschap met een plan

Een ouderschapsplan is meer dan alleen de tijd- en taakverdeling van jullie als ouders. Hoe maak je een praktisch en werkbaar Ouderschapsplan waar je niet om elk wissewasje weer met elkaar in discussie moet gaan?

Nieuwe Grote Liefde

Hoe doe je dat, samen met je Grote Nieuwe Liefde een samengesteld gezin opbouwen?

En hoe pak je het aan als dat niet meteen makkelijk verloopt?

 

Relatie

Samen ouders zijn

Ouderschap met een plan

Samengesteld gezin

Binnen de Academie voor Gezin en Relatie bieden we hulp, ondersteuning en advies aan partners en ouders.

Deze hulp en ondersteuning kan tijdens jullie relatie zijn, waarin we meelopen tijdens een zware of heftige tijd. Bijvoorbeeld bij ziekte.

We bieden ook ondersteuning als je je zorgen over de opvoeding van je kinderen maakt. Te weinig rust, teveel ruzie. Slecht of niet luisteren, zorgen om de invloed van vrienden of te veel onvoldoendes terwijl dat helemaal niet nodig is.

Je kunt bij ons in gesprek in één-op-één gesprekken of kiezen voor een gesprek met Marina en Gideon samen. Dat kan online, buiten kantoortijden en bij ons in de praktijk. Als je een afspraak maakt voor de praktijk verwelkom we je ook graag aan onze keukentafel in ons Tiny House. Wel zo ontspannen!

Coaching- en mediationgesprekken vinden in de praktijk plaats. 

Onze relatie is beeindigd. En misschien klinkt het vreemd, maar de gesprekken die we hebben gehad waren goed. We hebben elkaar beter leren kennen als de ouders van onze kinderen. We zijn klaar voor een nieuwe periode in ons beider levens én een andere vorm van gezin-zijn.

Angelique

gescheiden, moeder

Vreselijk leek het ons, om als ouders bij een therapeut ‘op het matje’ te moeten komen. Marina en Gideon werken heel anders. Praten aan een keukentafel geeft meteen een andere sfeer. En bij ons heeft dit heel effectief gewerkt. Ik denk dat daardoor ook minder gesprekken nodig waren.

Henri

vader van twee pubers

Neem contact op

Contact Met Marina

06 250 052 23

Contact Met gideon

06 54 726 746

Adres

Markpad 3 | Den Helder

Praktijk

Reigerstraat 45 | Den Helder

secretariaat@academievoorgezinenrelatie.nl

Maak een afspraak

marina van der wal vragen challenge

Doe mee met de VragenChallenge!

 

 
'Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!
 
Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.'
 
Cindy, moeder van 3 pubers

 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ