Online Masterclasses voor ouders!

Omdat je als ouders ook wilt leren!

Masterclasses? Dat is toch voor professionals en experts? 

Ja! En ouders zijn dé experts als het gaat om hun eigen kinderen.

Daarom dus Online Masterclasses voor ouders van pubers; jij bent de professional als het om het opvoeden van jouw kind gaat!

Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan de online masterclasses voor ouders! Vanuit je eigen stoel, achter je beeldscherm volg je de live uitzending en heb je de mogelijkheid om je vragen anoniem te stellen. 

Heb je nog een VVV cadeaukaart liggen? Die kun je bij ons gebruiken om de Online Masterclasses te betalen!

Twee Opvoedstijlen op een kussen

dinsdag 7 april 2020

start: 20.00 uur

kosten: € 17,95

Voor deze Online Masterclass is tot twee dagen na de uitzending een replay beschikbaar.

Moet je het als ouders altijd met elkaar eens zijn? En als jullie ideeen dan een klein beetje of juist heel ver uit elkaar liggen, hoe ga je daar dan mee om?

We hebben allemaal onze ideeen en meningen als het gaat om opvoeden. Als je sámen gaat opvoeden moet je het opeens met elkaar eens worden. Want: één lijn trekken is toch het beste voor de kinderen?

In deze Online Masterclass leggen we je uit wat er belangrijk is, als het gaat om sámen opvoeden én we laten je zien dat jullie ideeen over opvoeden (hoogst waarschijnlijk) helemaal niet zo ver uit elkaar liggen!

Hoe dit in elkaar zit, daar gaan we het in deze Masterclass over hebben!

Wat zijn Online Masterclasses?

Tijdens de Masterclasses krijg ik niet alleen antwoord op mijn opvoedvragen maar ook achtergrond informatie over de ontwikkeling van mijn puber!

Moeder van een dochter

In een leerzaam en vrolijk uur ontdek ik elke keer weer dat ik niet de enige opvoeder ben die tegen de puberale buien van zijn of haar kinderen loopt. Wat een troost!

Vader van twee pubers

Inschrijven voor de Online Masterclasses doe je met een paar muisklikken. Je uitschrijven gaat precies zo: een paar klikken en hup!, je krijgt geen mailtjes meer!

Jouw gegevens worden nooit, en dan ook echt nooit, gedeeld met andere partijen.

Online Masterclasses zijn bijeenkomsten via internet; je logt in en je neemt deel aan de bijeenkomst vanuit je eigen huis. Het enige dat je hier voor nodig hebt is een aansluiting met internet en een beeldscherm. Jouw gezicht is niet zichtbaar tijdens de Online Masterclasses die ik geef. Vergelijk het maar een beetje met tv kijken: je kijkt naar een uitzending én je hebt de mogelijkheid om te reageren, vragen te stellen en direct antwoord te krijgen! Het stellen van deze vragen doe je via de chat en ook dit is altijd anoniem.

Heb je je opgegeven voor de Online Masterclass maar is het je niet gelukt om in te loggen omdat je een andere afspraak had of de afspraak vergeten bent, dan kun je het thema binnen 7 dagen nog een keer terug kijken. Zo mis je niets!

Online Masterclasses zijn geen therapie- of zelfhulpgroep. Wil je echt een persoonlijk gesprek waar je je vragen over jouw persoonlijke situatie kunt voorleggen, lees dan even op de pagina waar we je meer vertellen over de persoonlijke gesprekken via Skype.

Aanvang: 20.30 uur

Afsluiting 21.30 uur*

Kosten: € 17,95

* soms lopen we uit vanwege het aantal vragen

v

We nodigen je graag uit voor de eerstvolgende Online Masterclass

v

Deelnemers over de Online Masterclasses

“Een cursus zonder het gevoel te hebben dat je in een klasje zit. Je eigen kop koffie, zelf het besluit nemen of je wel of niet inlogt. Het is vooral de vrijheid die ik heel prettig vind.”

Sanne

moeder, van een 16-jarige zoon

“In een leerzaam en vrolijk uur ontdek ik elke keer weer dat ik niet de enige opvoeder ben die tegen de puberale buien van zijn of haar kinderen loopt. Wat een troost!”

Chantal

moeder, van twee pubers

“Als alleenstaande vader is dit mijn overlegmoment geworden. Juist omdat het heel informatief is heb je niet het gevoel dat je in een ‘problemenklasje’ bent terecht gekomen.”

Fred

alleenstaande vader, pubers van 12, 14 & 17

“Tijdens de Masterclasses krijg ik niet alleen antwoord op mijn opvoedvragen maar ook achtergrond informatie over de ontwikkeling van mijn puber!”

Isa

moeder, twee puberdochters

“Het valt me elke keer op dat Marina van een persoonlijke vraag een uitleg geeft waar iedereen iets aan heeft. Ik snap mijn puber nu een stuk beter!”

Dineke

moeder, van een 14-jarige dochter

“Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan al die praktische tips. Mij helpt het om het opvoeden van mijn pubers positief te benaderen.”

Irene

moeder, van een 13-jarige zoon

dagen

belangrijke gespreks tips

vragen

Persoonlijk contact

marina van der wal vragen challenge

Doe mee met de VragenChallenge!

Je verlangt naar een beter gesprek dan het eeuwige 'hoe was het vandaag op school?' met als standaard antwoord 'mwah...'

Doe mee met de VragenChallenge en we sturen je 30 werkdagen een vraag om een goed gesprek met je puber te hebben. 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!