Quick Info

Hoe schrijf ik me in?

We maken het je zo makkelijk mogelijk: je kunt je op deze pagina inschrijven. Heb je een voucher gekocht tijdens een lezing of theatershow? Dan gebruik je de kortingscode op de voucher bij je betaling. 

Hoe lang duurt de OpvoedChallenge?

De OpvoedChallenge duurt 30 dagen. Daarna sluiten we af.

Wat kost het?

Voor nog geen twee euro per dag doe je een hale maand mee! Je investering voor een maand meedoen is € 59,97. Het is met recht een investering te noemen; een keer meedoen heeft op de lange termijn effect op jou, je kinderen, de sfeer in huis.

Na de maand van inschrijving is de De Challenge nog een paar weken open. Daarna sluiten we af.

Over de Meet-Ups: online & live

Tijdens De OpvoedChallenge krijg je toegang tot verschillende Online Masterclasses. Als extraatje. 

Hoe ga je met mijn gegevens om?

We houden met het bewaren van gegevens altijd de wettelijke verplichtingen. En verder willen we zo min mogelijk van je weten 😉 

Alle gegevens die jij achterlaat tijdens de cursus, daar passen we goed op en die delen we met niemand. 

Reacties van deelnemers

Wil je weten wat ouders die De OpvoedChallenge al een keer  hebben gedaan er van vinden? Die reacties vind je over alle pagina’s van deze website verspreid. 

Samenwerking met gemeenten

We werken graag samen met gemeenten; als opdrachtgever bepaal je (natuurlijk in overleg met ons) wanneer De OpvoedChallenge in jouw gemeente plaats gaat vinden. We ondersteunen met PR materiaal en trainen professionals en vrijwilligers om Live Meet-Ups te houden tijdens deze maand. 

Dé OpvoedChallenge, een maand positief!

We zijn weer in gesprek over ons gezin; niet over de dingen waar we het niet over eens zijn maar juist over de zaken die ons binden.

Dé OpvoedChallenge, een maand positief!

Voor ons samengestelde gezin was deze OpvoedChallenge een uitkomst: geen therapie en moeilijk gedoe.

Dé OpvoedChallenge, een maand positief!

Zat ik opeens enorm te lachen met mijn zoon. Tussen de troep in zijn kamer…

Dé OpvoedChallenge, een maand positief!

Ons huis voelt weer als thuis, na deze maand

Dé OpvoedChallenge, een maand positief!

En opeens was ie daar weer: de kus bij het naar school gaan. Na een week dopamine strooien!

Dé OpvoedChallenge, een maand positief!

Ik ben een andere moeder geworden. En mijn kind een ander kind. Ik ben zo blij met deze maand!

Dé OpvoedChallenge, een maand positief!

Na de cursus moet je echt afkicken: geen mailtjes meer, geen chatgroep… Ik heb er zo van genoten!
v

Verlang je naar...

… een betere relatie met je puber?

… meer harmonie in huis?

… een einde aan die kleine, venijnige irriaties?

… meer energie om het gezellig te houden?

Dan is de OpvoedChallenge écht iets voor jou!

Jij ziet het meteen, als je zoon z’n kamer opgeruimd heeft – en dan ook gemakshalve alle was (de vieze én de schone) in de wasmand heeft gegooid. Opgeruimd staat netjes!

Natuurlijk weet jij het op waarde te schatten als je dochter de tafel heeft afgeruimd. En de afwas op het aanrecht heeft gezet, precies bóven óp de afwasmachine… 

Lees verder

We nodigen je graag uit om mee te doen aan de met de eerstvolgende editie van De OpvoedChallenge. Schrijf je in en we nodigen je vrijblijvend uit. Aan jou de keus!

Schrijf je in voor de wachtlijst!

Geheimen mag je nooit doorvertellen. En de vraag is óf je een eigen geheim wel door moet wíllen vertellen.  Ons antwoord: Deze keer mag het wel!

Lees hier meer over ons ‘snufje zout’>>

Sommige gemeenten bieden De OpvoedChallenge aan. Op deze plekken organiseren we ook Meet-Ups; bijeenkomsten waar je andere deelnemers Live ontmoet.

Live Meet-Ups

We werken graag samen met gemeenten; als opdrachtgever bepaal je (natuurlijk in overleg met ons) wanneer De OpvoedChallenge in jouw gemeente plaats gaat vinden. We ondersteunen jullie met PR-plan, met materiaal en trainen professionals en vrijwilligers om Live Meet-Ups te houden tijdens deze maand.

Voor meer informatie, zoals effecten en kosten mail je ons!

In 2013 is Dé OpvoedChallenge onder de naam DopApril gestart als eenmalige actie op Facebook. “Ik vind het zo lastig om het vol te houden, die positiviteit waar jij het altijd over hebt”, vertelde een moeder na een lezing.

En het is het ook lastig; niet alleen voor deze moeder maar ook voor mij. “We moeten eigenlijk elkaar een hart onder de riem steken.” Het zaadje voor Dé OpvoedChallenge was geplant.

Inmiddels is Dé OpvoedChallenge geen ‘hart onder de riem steken’ meer maar een beweging van ouders die een maand lang aan de gang gaan met positiviteit voor, door en met hun gezin.

Marina van der Wal

v

Testimonials

Dit vertellen deelnemers

Het is aan de hand van de opdrachten zo ontwapenend om te zien hoe eenvoudig het is om de sfeer te verbeteren, geweldig gewoon. Het lukt me zo goed om mijn mond te houden, dat had ik nooit alleen gekund. Loop al twee dagen met een dikke smile.

In het begin voelt het soms wat vreemd, al dat blije gedoe. Maar ik werd er zelf ook zo vrolijk van!

Toch moet ik zeggen dat het verwaterd. Je moet er alert op blijven. Bewust mee bezig zijn Voor mij mag er een volgende OpvoedChallenge komen….. count me in!

Loslaten wordt opeens veel makkelijker; mijn puber blijkt veel verstandiger dan ik altijd dacht!

Mijn ex-partner en ik hebben samen meegedaan. We zien het effect op onze kinderen. En het effect op de kinderen in de samengestelde gezinnen die we hebben.

Mijn man en ik zijn weer in gesprek over ons gezin; niet over de dingen waar we het niet over eens zijn maar juist over de thema’s die we samen belangrijk vinden

Deze cursus was mijn laatste strohalm voor een uithuisplaatsing. De therapeuten staan versteld over het effect. Nog hoor ik Marina aan de telefoon heel duidelijk zeggen ‘deze cursus is géén cursus voor grote opvoedproblematiek’. Meedoen was natuurlijk prima. Wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben! Ons kind is zo veranderd!

dagen

opdracht per dag

uitdaging

Nog geen 2 euro per dag

Onze gegevens

Adresgegevens: Markpad 3, 1784 GS Den Helder

Telefoon: (31) 06 250 052 23

Email: secretariaat@academievoorgezinenrelatie.nl

Startdata: schrijf je in voor de wachtlijst en we nodigen je bij de eerstvolgende start (vrijblijvend) uit.

 

Mail me zodra jullie gaan starten!

Mail me zodra jullie gaan starten!

Op dit moment starten we nog geen OpvoedChallenge. Wil je een berichtje krijgen als we weer starten, schrijf je dan hier in!

Dat is natuurlijk vrijblijvend.

We gaan je uitnodigen als we weer een Challenge starten!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ