Lezingen & theater

waarin inhoud en humor hand in hand gaan

“Ieder jaar bezoeken duizenden ouders één van de lezingen of de theatershow”

Een lezing of theatershow?

Inmiddels hebben duizenden ouders deze lezing van Marina van der Wal bijgewoond en nog steeds is de inhoud up-to date. Niet in de laatste plaats omdat er altijd gebruik gemaakt wordt van de laatste informatie rondom het opgroeien & opvoeden van pubers.

In deze lezing komen natuurlijk de schermutselingen tussen ouders & kinderen (ruim) aan bod, het eeuwige gedoe rondom huiswerk, grenzen stellen, op tijd thuis komen en loslaten. De lezing is gericht op ouders van pubers in de leeftijd van 10 – 17 jaar. Deze lezing boeken voor jouw ouderavond, CJG- of gemeentebijeenkomst? Neem dan contact op!

In het najaar van 2015 is in samenwerking met het impresariaat muzenzonen een theaterbewerking van de lezing ontwikkeld. Na twee succesvolle theaterseizoenen is deze show op ‘afroep’ beschikbaar. We geven graag informatie!

 

Een lezing boeken

Agenda

Mijn ‘lezingen-agenda’ staat online; je kunt, als je dat prettig vindt, zelf de datum vastleggen. De agenda kun je ook gebruiken om te kijken welke data er nog vrij zijn. 

Direct contact

Ik vind het prettig om eerst persoonlijk contact te hebben; als je een lezing boekt of wilt boeken, dan hebben we in ieder geval nog een telefoongesprek. 

We bieden een totaalpakket

Een lezing boeken betekent dat je een totaalpakket krijgt: teksten voor de uitnodigingen, de mogelijkheid om gebruik te maken van ons opgavesysteem (gegarandeerd meer bezoekers op je bijeenkomst!) en materiaal voor je PR.

Voor al deze lezingen is het ook mogelijk om een webinar-variant te boeken.

Wij noemen deze webinars (al sinds 2012 😉 ) de ‘Online Masterclasses voor ouders’.

Puber in huis?

Puber in huis? Hoe houd je het gezellig? De lezing waar het allemaal mee begon; een avond vol herkenning, humor, tips en hier en daar een advies.

Gedoe om huiswerk, regels, loslaten, social media… Het komt allemaal aan bod.

Fijn om naar te luisteren, entertaining met goed fundament.

Vader

met twee pubers

Als ze maar gelukkig zijn!

Meer burnout onder studenten, curlingouders die hun kinderen teveel in de watten leggen, een steeds grotere groep kinderen waarvoor in meer of mindere mate geestelijke ondersteuning nodig is. 

Wat hebben onze kinderen nodig om écht gelukkig te kunnen zijn?

lollig, lichtvoetig & dan opeens boem!

Moeder

twee dochters, 9 en 11 jaar

Vrij(be)Wijs

Praten over seks, het blijft voor veel volwassenen een heikel onderwerp. Waar heb je het nu wel met je kinderen over, en waar praat je juist niet over? Moet alles maar bespreekbaar zijn of zijn taboe’s helemaal zo gek nog niet? 

Vanaf welke leeftijd ga je eigenlijk voorlichting geven?

Een intieme avond die geen enkel moment genant of ongemakkelijk wordt.

Vader

twee dochters, 9 en 11 jaar

Puber in huis, een toer!

De theatershow naar aanleiding van de lezing “puber in huis, hoe houd je het gezellig?”

Deze theatertoer heeft twee seizoenen door Nederland getoerd. Tegenwoordig wordt deze voornamelijk door gemeenten en CJG’s ingekocht: een ontspannen en leerzaam avondje uit voor ouders.

Eén van de betere lezingen over pubers & opvoeding.

directeur huiswerkinstituut

Je wilt meer informatie over een lezing...
Een mailtje sturen is de snelste manier om contact te krijgen!

Geinteresseerd in een succesvolle ouderavond?

 
Vraag nu het gratis e-boek aan voor het organiseren van jullie ouderavond!

Tips voor het organiseren van een succesvolle ouderavond; gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring en onderzoek! Vraag het e-book aan en maak een eerste stap naar een goed bezochte ouderavond.

Inclusief handige tips en afvinklijstjes.

We sturen je het e-book per e-mail toe.

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ