Boeken

Vrij(be)Wijs

Help je kind en puber op weg bij liefde & seks 

Goed nieuws voor alle ouders: seksuele voorlichting was nog nooit zo gemakkelijk!

Vrij(be)Wijs

Goed nieuws voor alle ouders: seksuele voorlichting was nog nooit zo gemakkelijk! In Vrij(be)wijs laten Marina van der Wal en Bram Bakker op basis van de meest recente onderzoeken, hun eigen ervaringen én met veel humor zien hoe je je mannetje staat bij de gevreesde vraag ‘waar komen baby’s vandaan?’ tot het kopen van de eerste condooms. 

Seksuele voorlichting is niet het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes. Er is veel meer. Seksuele voorlichting is de manier waarop je voorleeft hoe je met elkaar omgaat. Liefde, medeleven, zelfvertrouwen en bijvoorbeeld het leren aangeven van je grenzen en het respecteren van de grenzen van een ander.

In Vrij(be)wijs leren opvoedkundige Marina van der Wal en psychiater Bram Bakker je op een toegankelijke manier hoe je omgaat met kinderen en de onvermijdelijke gesprekken over liefde en seks.    

Het blijft mijn moeder die het over seks heeft… Toch wel een beetje ongemakkelijk’. Naast het feit dat ik het wel goed geschreven vind. Maar ja… dat is natuurlijk ook omdat het mijn moeder is…

Zoon

van Marina

Over seks praten met je kinderen… vroeg of laat zul je wel moeten. Spannend vinden we het allemaal. Marina en Bram leiden je in een scherp geschreven en openhartig boek langs alle valkuilen en geven een verhelderende kijk op het hele proces van ontluikende seksualiteit.

Barry Atsma

acteur, vader van drie dochters

Wat een fijn nuchter en vrolijk boek over een onderwerp dat echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Elsbeth Teeling

oprichter Relex mama, moeder van Keet en Teun

Informatie over de lezing Vrij(be)Wijs ontvangen?

marina van der wal vragen challenge

Doe mee met de VragenChallenge!

 

 
'Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!
 
Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.'
 
Cindy, moeder van 3 pubers

 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ