Schrijf je meteen in!

Zorg dat je er bij bent!

Een maand positief! Geef je nu op voor deze unieke OpvoedChallenge voor Nederland & België! Een maand lang werken aan meer vertrouwen tussen jou en je puber, minder ruzie en een gezelliger sfeer in huis.

LET OP: inschrijven kan tot en met de startdag! Daarna sluiten we de inschrijvingsmogelijkheid af en moet je wachten tot de volgende OpvoedChallenge.

Dit krijg je allemaal!

Iedere dag een video

Iedere dag een korte uitleg waarin theorie en de praktijk naadloos in elkaar overgaan. Stap voor stap leg ik je uit hoe jij als opvoeder het verschil kunt maken in de sfeer in huis en de communicatie met je puber verbetert.

Elke dag een opdracht

Dertig dagen krijg je praktische opdrachten waarin de relatie tussen jou en je puber centraal staan. 

Bonus: gratis deelname Online Masterclasses

Tijdens Dé OpvoedChallenge heb je als deelnemer de mogelijkheid om vier Online Masterclasses te volgen, met een totale waarde van meer dan € 70,=. Bij iedere masterclass krijg je de mogelijkheid om persoonlijk (en anoniem!) vragen te stellen.

Feedback van Marina

Iedere dag een korte uitleg waarin theorie en de praktijk naadloos in elkaar overgaan. Stap voor stap leg ik je uit hoe jij als opvoeder het verschil kunt maken in de sfeer in huis en de communicatie met je puber.

Calendar

We starten 2 keer per jaar!

01

mei

Voorjaar

04

september

Start schooljaar

Dit vertellen deelnemers

We vragen regelmatig hoe deelnemers De OpvoedChallenge hebben ervaren

Met duizenden deelnemers die de afgelopen jaren met Dé OpvoedChallenge hebben meegedaan, durven we nu wel te zeggen dat het programma een succes is. Jaar op jaar halen we de 4,5 ster, uit 5. Die ene halve ster die we nog niet hebben, die zorgt er voor dat we ons best blijven doen!

de opvoedchallenge 4,5 sterren door deelnemers

De opdracht om in gesprek te raken met de kinderen vond ik zó lastig! En wat werkte je gesprekstips goed!

In plaats van gedoe over te laat thuis waren we opeens in gesprek over hun toekomstdromen.

Maar weet je, als ik jou voorbij zie komen op fb of twitter, werkt dat een beetje als een Pavlov effect op mij want dan denk ik: ”Oja ik moet nog een complimentje / iets positiefs benoemen vandaag.”

Ik voel me geen strenge juf of politieagente meer!

Ik ben best wel onzeker als het om de opvoeding van mijn zoon gaat. Door deze e-cursus voel ik me zekerder.

Ik voel me na deze cursus zekerder als moeder.

Deze cursus was mijn laatste strohalm voor een uithuisplaatsing. De therapeuten staan versteld over het effect. Nog hoor ik Marina aan de telefoon heel duidelijk zeggen ‘deze cursus is géén cursus voor grote opvoedproblematiek’. Meedoen was natuurlijk prima. Wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben! Ons kind is zo veranderd!

Ik heb me zo vaak onmachtig gevoeld. Met het idee dat loslaten betekent dat ik geen enkele invloed meer heb op onze kinderen.

Door de opdrachten heb ik ontdekt dat ik juist wél invloed heb. Zonder aanvaringen, zonder ruzies. Alleen door mijn eigen houding…

Ik vond het een superleuke uitdaging, die ik steeds makkelijker vond. Behalve het melden aan de wereld heb ik die periode ook elke dag iets heel positiefs aan mijn kinderen meegegeven. Het is een heerlijk gevoel. Ik ben het blijven doen (in ieder geval proberen) vooral in periodes waarin het net even niet zo makkelijk loopt. Het maakt mijn leven leuker en ik hoop dat van hun ook. Dankjewel Marina voor deze heerlijke geweldige uitdaging!!

Wat deze maand teweeg bracht was veel meer dan bijvoorbeeld straffen of verbieden.

Er kwam contact.

De oefening om een maand lang de positieve dingen van mijn kinderen te benadrukken heeft me heel veel goeds opgeleverd. Ik had t niet aangekondigd, en het viel ze direct op!

De OpvoedChallenge heeft mij een positieve schop onder mijn kont gegeven.

dagen

opdracht per dag

uitdaging

Nog geen twee euro per dag

Onze gegevens

Adresgegevens: Markpad 3, 1784 GS Den Helder

Telefoon: (31) 06 250 052 23

Email: secretariaat@academievoorgezinenrelatie.nl

Startdata: deze vermelden we op de website

marina van der wal vragen challenge

Doe mee met de VragenChallenge!

 

 
'Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!
 
Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.'
 
Cindy, moeder van 3 pubers

 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ