wekelijks een Online uitzending!

De start van de dag!

‘Als dit drie weken gaat duren, dan ga ik het zwaar krijgen!’

De reactie van een moeder na een dag haar pubers thuis. Geen vakantie, wel alle tijd om zelf je dag in te delen. De structuur die school geeft valt weg en van jou als moeder en als vader wordt verwacht dat je de rol van school en docenten oppakt. Dat gaat inderdaad een zware klus worden!

Om jou als vader en als moeder dagelijks een hart onder de riem te steken zijn we gestart met Facebook Live uitzendingen met als titel ‘De Start van de Dag’.

Dé mogelijkheid om ook zelf een beetje ‘in de dagelijkse routine te blijven’ als je opeens onvrijwillig thuis moet gaan werken of veel meer dagen en uren aan de eettafel je functie moet invullen, náást de zorg voor je pubers.

Het blijkt op dag 2 al in een grote behoefte te voorzien; we worden overstroomd door vragen. Wat dat betreft kunnen we waarschijnlijk de komende jaren uitzendingen blijven verzorgen. 

Tijdens de uitzending van ongeveer 30 minuten (we lopen meestal uit tot een uur 😉 ) beantwoord gezinscoach Marina van der Wal vragen van ouders. Ook jij hebt de mogelijkheid om je vragen te stellen. Iedere uitzending hebben we ook ‘de vraag van de dag’. Die is er ter inspiratie om eens een ander gesprek aan de keukentafel te hebben als ‘waarom heb je…’  

Heb je een puber in huis?  Dan ben je ook van harte welkom in de facebookgroep ‘opvoedbreinbrekers’. Je vindt deze via de link https://www.facebook.com/groups/opvoedbreinbrekers/

Wat is Facebook Live?

‘Het is fijn om dagelijks even een hart onder de riem te krijgen. Ik had niet verwacht dat ik deze situatie zo zwaar zou vinden!’

Moeder

van een dochter

Ik word geholpen bij het stellen van de regels en grenzen. Door de uitgebreide uitleg merk ik dat meer begrip heb én ook duidelijker ben met het stellen van grenzen. Dat geeft rust in de tent!

Vader

van twee pubers

De eerste twee weken gingen eigenlijk prima. Iedereen in huis had in de gaten dat we met elkaar ons beste beentje voor moeten zetten. In de derde week is de bom alsnog gebarsten; opgekropte irritaties vlogen heen en weer over de ontbijttafel. Ik ben eerst huilend de hond gaan uitlaten. En daarna was er De Start Van De Dag.

Ik vind er herkenning bij de andere ouders maar ook rust door de uitleg van Marina.

Moeder

met drie pubers in huis

Facebook Live is zoals de naam het al zegt een live functie van het sociale medium Facebook. In plaats van een video achteraf te delen maken we nu gebruik van de mogelijkheid om een video live te presenteren. De Live Uitzendingen vinden achter gesloten deuren plaats: alleen de ingeschreven deelnemers kunnen de Live uitzending volgen. 

Onze Facebook Live Uitzendingen zijn geen therapie- of zelfhulpgroep. Je hebt wel de mogelijkheid om live je vragen via de chat te stellen. Wil je echt een persoonlijk gesprek waar je je vragen over jouw persoonlijke situatie kunt voorleggen, kijk dan even op de pagina ‘persoonlijk gesprek‘.

Voor het napraten na de uitzending ben je ook van harte welkom in de facebookgroep ‘opvoedbreinbrekers’. Je vindt deze via de link https://www.facebook.com/groups/opvoedbreinbrekers/

Woensdag 10 2021 februari starten we met een nieuwe serie uitzendingen. 

Op Woensdag

Aanvang: 09.00 uur

Afsluiting 09.30 uur

Kosten: € 9,99 per uitzending | vroege volgels betalen € 5,49

www.facebook.com/marinavanderwal

Betalen van de Live Uitzendingen via Facebook doe je met een creditcard of, als je liever met Ideal betaalt, via PayPal. Informatie over PayPal vind je hier >>

Wil je meer informatie over de Online Masterclasses? Dan klik je hier >>

In de Online Masterclasses behandelen we iedere Masterclass één thema.

Jullie hulp is het waard, de investering in je gezin mag best wat kosten. 

Moeder

met pubers

v

We nodigen je graag uit voor de eerstvolgende Online Masterclass

v

Deelnemers over de Online Masterclasses

“Een cursus zonder het gevoel te hebben dat je in een klasje zit. Je eigen kop koffie, zelf het besluit nemen of je wel of niet inlogt. Het is vooral de vrijheid die ik heel prettig vind.”

Sanne

moeder, van een 16-jarige zoon

“In een leerzaam en vrolijk uur ontdek ik elke keer weer dat ik niet de enige opvoeder ben die tegen de puberale buien van zijn of haar kinderen loopt. Wat een troost!”

Chantal

moeder, van twee pubers

“Als alleenstaande vader is dit mijn overlegmoment geworden. Juist omdat het heel informatief is heb je niet het gevoel dat je in een ‘problemenklasje’ bent terecht gekomen.”

Fred

alleenstaande vader, pubers van 12, 14 & 17

“Tijdens de Masterclasses krijg ik niet alleen antwoord op mijn opvoedvragen maar ook achtergrond informatie over de ontwikkeling van mijn puber!”

Isa

moeder, twee puberdochters

“Het valt me elke keer op dat Marina van een persoonlijke vraag een uitleg geeft waar iedereen iets aan heeft. Ik snap mijn puber nu een stuk beter!”

Dineke

moeder, van een 14-jarige dochter

“Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan al die praktische tips. Mij helpt het om het opvoeden van mijn pubers positief te benaderen.”

Irene

moeder, van een 13-jarige zoon

dagen

belangrijke gespreks tips

vragen

Persoonlijk contact

marina van der wal vragen challenge

Doe mee met de VragenChallenge!

 

 
'Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!
 
Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.'
 
Cindy, moeder van 3 pubers

 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ