Voor een betere relatie met je (klein)kind!

De 30-dagen vragenchallenge

Je herkent het vast: er komt niet heel veel meer uit dan een ‘mwah’, ‘wah’ of ‘djah’, als je een vraag aan jouw (klein)dochter of aan je (klein)zoon stelt. En als het helemaal tegenzit krijg je de ‘rollende ogen’ als extraatje erbij.

Ik ga je vanaf vandaag 30 dagen lang helpen met een ánder gesprek met jouw (klein)kind!

Online is dichterbij dan je denkt!

Op jouw tijd, op de plek waar jij graag bent

30 dagen- VragenChallenge

Schrijf je hier in!

In de privacyverklaring lees je dat we geen gekke dingen doen met jouw gegevens én dat je je altijd weer uit kunt schrijven. Wil je de privacyverklaring lezen?
https://www.marinavanderwal.nl/privacy/

Maar ja, welke vraag stel je dan, om contact met je puberende (klein)kind te krijgen? Hoe laat je merken dat je écht geïnteresseerd bent?

Speciaal voor (groot)ouders die een keer een andere vraag willen stellen dan het eeuwige ‘hoe was het vandaag op school?’ heb ik de 30-dagen-VragenChallenge ontwikkeld. 30 dagen lang ontvang je per e-mail iedere dag een andere vraag om aan je (klein)kind te stellen!

Je krijgt niet alleen 30 vragen maar ook gesprekstips om de relatie met jouw (klein)zoon, met jouw (klein)dochter te verbeteren.

De kosten? Nul euro!

v

Testimonials

“Ik heb de VragenChallenge tijdens Corona gedaan. Na twee weken op elkaars lip wist even geen gespreksonderwerpen meer, tijdens het avondeten.”

Stefan

vader van een 13-jarige zoon en 15-jarige dochter

“Ik heb veel gehad aan de gesprekstips die je naast de vragen krijgt.”

Susan,

moeder van een zoon van 14

Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.

Cindy

moeder, van 3 pubers

“Na drie dagen had mijn dochter het in de gaten, dat ik een ‘cursus’ deed. Toen ik haar vertelde dat ik me heb ingeschreven omdat ik verlang naar een betere relatie met haar was dat de start van een goed gesprek. Daarna hebben we de VragenChallenge samen gedaan. Ik heb haar écht beter leren kennen!”

Stella

moeder, van een 17-jarige dochter

“We hebben samen met Marina en Gideon een gesprek gehad. Dank jullie wel voor de mogelijkheid om zoveel ervaring en kennis in één gesprek te krijgen. We hebben er enorm veel aan gehad!”

Fiona & Kees

ouders, van een 15-jarige zoon

“Sterk van je, om me meteen door te verwijzen naar Gideon. Ik heb veel gehad aan het gesprek met hem. We gaan een tweede gesprek bij hem plannen, maar dan met de vader van mijn kinderen en mijn vriend erbij. Dat dit online kan is wel heel prettig; dan is er nog een beetje afstand.”

Claire

gescheiden en nu weer samenwonend, moeder van een dochter en zoon

“Voor mij is Marina mijn sparringpartner geworden; het eerste jaar na het overlijden van mijn man was het maandelijks, later zijn we de gesprekken om de maand gaan plannen. Nu is het inmiddels eenmaal in het kwartaal. Het is fijn om te weten dat ik er niet alleen voor sta.”

Digna,

Alleenstaande moeder

dagen

belangrijke gespreks tips

vragen

Schrijf je hier in!

marina van der wal vragen challenge

Doe mee met de VragenChallenge!

 

 
'Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!
 
Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.'
 
Cindy, moeder van 3 pubers

 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ