Ondanks alle goede bedoelingen en roze wolken vallen twee van de drie stiefgezinnen binnen vijf jaar uit elkaar. Hoe zorg je dat jóúw stiefgezin een succes wordt?

Stiefsucces

Dit boek is geen kookboek met recepten voor en ook geen routeplanner naar stiefsucces maar een boek om erbij te pakken wanneer je in je stiefgezin tegen iets aanloopt waar je mee zit. Een survivalgids als het ware. Wat doe je bijvoorbeeld als je kind bij een berisping van de stief roept: ‘Je bent mijn vader niet!’ of hoe vertel je dat er een nieuw kindje bij komt? De kans is groot dat je in één van de 130 hoofdstukken een antwoord op jouw vraag vindt.

Ik heb dit boek met veel plezier samen met Violet Falkenburg geschreven. Ieder hoofdstuk behandelt een thema dat ik in mijn praktijk regelmatig tegen kom. Voor Violet waren de thema’s vanuit haar ervaring als stiefmoeder een bron van herkenning. Met haar scherpe en invoelende pen hebben we met elkaar theorie, ervaring en praktijk weten samen te voegen.

Ontvang de eerste hoofdstukken van stiefsucces!
Wil je een link naar de eerste hoofdstukken van 'Stiefsucces' gratis in je mailbox ontvangen? Dat kan! Ik stuur je de link graag toe als je hieronder je gegevens achterlaat. Bestellen kan ook via de link naar bol.com. Dan ligt 'stiefsucces' binnenkort op je deurmat!
Je ontvangt niet alleen de eerste hoofdstukken van 'Stiefsucces' maar ook wekelijks de 'stiefminuutjes'! In de privacyverklaring lees je dat we geen gekke dingen doen met jouw gegevens én dat je je altijd weer uit kunt schrijven. Wil je de privacyverklaring lezen? https://www.marinavanderwal.nl/gideon-privacy/ En uitschrijven... dat kan altijd!

Stiefsucces

 

Ontvang het inkijkexemplaar, inclusief de tips uit Stiefsucces, direct in je mailbox!

You have Successfully Subscribed!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ