Potver3! Daar ben ik blij mee! Vier en een halve ster van de deelnemers voor de laatste DopApril. Het programma wordt gewaardeerd voor haar uiterlijk (heel belangrijk) maar vooral vanwege het effect: een betere sfeer in huis, beter contact met de puber(s) in huis én een betere relatie van de opvoeders van die pubers. Kortom: missie voor dit (voor-)jaar geslaagd. 

Nog meer goed nieuws: we gaan door! In oktober is de eerste ‘Dé OpvoedChallenge’ en starten we weer op de eerste van de maand.

‘Waarom nu weer in een maand met een vakantie?’, was een vraag. Tja… een maand zónder schoolvakantie of andere – belangrijke – feestdagen is er in Nederland niet te vinden. Een vakantieweekje tijdens Dé OpvoedChallenge heeft natuurlijk ook zo z’n voordelen: je hebt lekker de tijd om al die handige tips uitgebreid te oefenen! 😉

Maar, nu nog maar een keertje een rondedansje door de kamer. Vier en een halve ster! Van de vijf he. Dat is écht om heel blij van te worden!

Mail me zodra jullie gaan starten!

Mail me zodra jullie gaan starten!

Op dit moment starten we nog geen OpvoedChallenge. Wil je een berichtje krijgen als we weer starten, schrijf je dan hier in!

Dat is natuurlijk vrijblijvend.

We gaan je uitnodigen als we weer een Challenge starten!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ