Voor Professionals in de zorg

chronisch puberaal

Gericht op de praktijk

Hoe motiveer je een puber om zorgvuldig met die beugel om te gaan? Om elke dag trouw tanden te poetsen, te flossen als het nodig is en zich een beetje in te houden met allerlei snoep en frisdrank?

Of, belangrijker: hoe zorg je er voor dat een puber elke dag op de juiste tijd zijn of haar medicijnen inneemt? Omdat het van levensbelang is..

Trainer/docent: Marina van der Wal  |  Duur: 1 dagdeel

For International Conferences>>

Pubers en therapietrouw

Pubers en therapietrouw… het is een soort van vloeken in de kerk. Ouders én behandelaars kunnen af en toe met hun handen in het haar zitten. Speciaal voor deze groep is de lezing ‘Chronisch Puberaal’ ontwikkelt.

Achtergrond informatie over het ontwikkelende brein, hoe je wél aansluiting kunt vinden bij de belevingswereld van een puber en vooral: hoe je vanuit begrip bondgenoten kunt worden.

Deze training kan gecombineerd worden met een lezing voor ouders. 

Alle trainingen & workshops

Voor iedereen die werkt met pubers, gezinnen of samengestelde gezinnen hebben we trainingen op maat, met ruimte voor het delen van eigen ervaringen.

y

Chronisch Puberaal

is specifiek ontwikkeld voor zorgverleners (artsen, verpleegkundigen) met als rode draad de therapietrouw van pubers en de omgang met ouders. 

Puberaal Ongemotiveerd

is ontwikkeld voor professionals die effectief willen communiceren met pubers. Twee modules over de ontwikkeling van pubers en de wijze van effectieve communicatie. 

Professioneel Puberaal

in deze bij- en nascholingsmodules gaan we in op de verschillende facetten van de puberteit; we kijken naar gewenst en ongewenst gedrag en je krijgt praktische informatie die je over kunt dragen aan ouders. 

Kinderen Centraal

is een module die volledig gericht is op het ouderschapsplan die ouders in scheiding moeten samenstellen. De methodiek ondersteunt een plan gericht op de toekomst en communicatie en een evenwichtig, gedeeld ouderschap.

Stel je vragen

Ons adres: Markpad 3, 1784 GS Den Helder 

Telefoonnummer: (31) 06 250 052 23

Email: secretariaat@academievoorgezinenrelatie.nl

marina van der wal vragen challenge

Doe mee met de VragenChallenge!

 

 
'Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!
 
Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.'
 
Cindy, moeder van 3 pubers

 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ