Online Masterclasses voor ouders!

Omdat je als ouders ook wilt leren!

Masterclasses? Dat is toch voor professionals en experts? 

Ja! En ouders zijn dé experts als het gaat om hun eigen kinderen.

Daarom dus Online Masterclasses voor ouders van pubers; jij bent de professional als het om het opvoeden van jouw kind gaat!

Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan de online masterclasses voor ouders! Vanuit je eigen stoel, achter je beeldscherm volg je de live uitzending en heb je de mogelijkheid om je vragen anoniem te stellen. 

Regels & Grenzen, rust of drama?

Je kunt toch niet alles goed vinden? Hoe ga je dan op een beetje positieve manier om met die regels en grenzen? En is drama dan altijd te voorkomen?

 

We praten verder in de Online Masterclass!

Wat zijn Online Masterclasses?

Tijdens de Masterclasses krijg ik niet alleen antwoord op mijn opvoedvragen maar ook achtergrond informatie over de ontwikkeling van mijn puber!

Moeder van een dochter

In een leerzaam en vrolijk uur ontdek ik elke keer weer dat ik niet de enige opvoeder ben die tegen de puberale buien van zijn of haar kinderen loopt. Wat een troost!

Vader van twee pubers

Inschrijven voor de Online Masterclasses doe je met een paar muisklikken. Je uitschrijven gaat precies zo: een paar klikken en hup!, je krijgt geen mailtjes meer!

Jouw gegevens worden nooit, en dan ook echt nooit, gedeeld met andere partijen.

Online Masterclasses zijn bijeenkomsten via internet; je logt in en je neemt deel aan de bijeenkomst vanuit je eigen huis. Het enige dat je hier voor nodig hebt is een aansluiting met internet en een beeldscherm. Jouw gezicht is niet zichtbaar tijdens de Online Masterclasses die ik geef. Vergelijk het maar een beetje met tv kijken: je kijkt naar een uitzending én je hebt de mogelijkheid om te reageren, vragen te stellen en direct antwoord te krijgen! Het stellen van deze vragen doe je via de chat en ook dit is altijd anoniem.

Heb je je opgegeven voor de Online Masterclass maar is het je niet gelukt om in te loggen omdat je een andere afspraak had of de afspraak vergeten bent, dan kun je het thema binnen 7 dagen nog een keer terug kijken. Zo mis je niets!

Online Masterclasses zijn geen therapie- of zelfhulpgroep. Wil je echt een persoonlijk gesprek waar je je vragen over jouw persoonlijke situatie kunt voorleggen, kijk dan even op de pagina opvoedvragen.

v

Testimonials

“Verbazend hoe persoonlijk een Skypegesprek kan voelen! Dat had ik dus helemaal niet verwacht.”

Maarten

gescheiden, vader van een 16-jarige zoon

“Alle e-cursussen die Marina ontwikkelt zijn praktisch maar ook met heel veel achtergrond informatie. Mijn ideeën over huiswerk zijn totaal veranderd. De cijfers van mijn zoon ook. In positieve zin.”

Mathilde,

moeder van een zoon van 13

“Ik had het gevoel dat ik mislukt zou zijn als ik jou zou bellen met mijn opvoedvraag. Want het zijn van die kleine dingen. Maar wat was het leuk én leerzaam! Ik ben blij dat ik deze investering gedaan heb!”

Dineke

moeder, van een 14-jarige dochter

dagen

belangrijke gespreks tips

vragen

Persoonlijk contact

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ