4x een half uur
meer kunnen pubers niet aan!

Meer rust in huis als jij ook aan de slag wilt

‘Het is fijn om dagelijks even een hart onder de riem te krijgen. Ik had niet verwacht dat ik deze situatie zo zwaar zou vinden!’

Moeder van een dochter

Ik word geholpen bij het stellen van de regels en grenzen. Door de uitgebreide uitleg merk ik dat meer begrip heb én ook duidelijker ben met het stellen van grenzen. Dat geeft rust in de tent!

Vader van twee pubers

Inschrijven voor de Facebook Live Uitzendingen doe je met een paar muisklikken. Ga naar facebook.com/marinavanderwal en stel de herinnering in. Om 9.00 uur (of later) inloggen kan via de Facebook-timeline altijd. We verwijderen de Live video na uitzending meteen. Die is dus later niet terug te kijken. 

Iedere werkdag

Aanvang: 09.00 uur

Afsluiting 09.30 uur

Kosten: gratis

dagelijks een Online uitzending!

De start van de dag!

‘Als dit drie weken gaat duren, dan ga ik het zwaar krijgen!’

De reactie van een moeder na een dag haar pubers thuis. Geen vakantie, wel alle tijd om zelf je dag in te delen. De structuur die school geeft valt weg en van jou als moeder en als vader wordt verwacht dat je de rol van school en docenten oppakt. Dat gaat inderdaad een zware klus worden!

Om jou als vader en als moeder dagelijks een hart onder de riem te steken zijn we gestart met Facebook Live uitzendingen met als titel ‘De Start van de Dag’.

Dé mogelijkheid om ook zelf een beetje ‘in de dagelijkse routine te blijven’ als je opeens onvrijwillig thuis moet gaan werken of veel meer dagen en uren aan de eettafel je functie moet invullen, náást de zorg voor je pubers.

Het blijkt op dag 2 al in een grote behoefte te voorzien; we worden overstroomd door vragen. Wat dat betreft kunnen we waarschijnlijk tot ver na 6 april uitzendingen blijven verzorgen.

Tijdens de uitzending van ongeveer 30 minuten staat er steeds één opvoedthema centraal en heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen. Iedere uitzending hebben we ook ‘de vraag van de dag’. Die is er ter inspiratie om eens een ander gesprek aan de keukentafel te hebben als ‘waarom heb je…’  

Iedere uitzending wordt na afloop verwijderd van Facebook; op deze manier proberen we je privacy een beetje te beschermen. 

Heb je een puber in huis?  Dan ben je ook van harte welkom in de facebookgroep ‘opvoedbreinbrekers’. Je vindt deze via de link https://www.facebook.com/groups/opvoedbreinbrekers/

We vinden veiligheid belangrijk. Daarom stellen we je bij aanmelding vier vragen. Na het beantwoorden van deze vragen laten we je toe.

v

We nodigen je graag uit voor de eerstvolgende Online Masterclass

v

Deelnemers over de Online Masterclasses

“Een cursus zonder het gevoel te hebben dat je in een klasje zit. Je eigen kop koffie, zelf het besluit nemen of je wel of niet inlogt. Het is vooral de vrijheid die ik heel prettig vind.”

Sanne

moeder, van een 16-jarige zoon

“In een leerzaam en vrolijk uur ontdek ik elke keer weer dat ik niet de enige opvoeder ben die tegen de puberale buien van zijn of haar kinderen loopt. Wat een troost!”

Chantal

moeder, van twee pubers

“Als alleenstaande vader is dit mijn overlegmoment geworden. Juist omdat het heel informatief is heb je niet het gevoel dat je in een ‘problemenklasje’ bent terecht gekomen.”

Fred

alleenstaande vader, pubers van 12, 14 & 17

“Tijdens de Masterclasses krijg ik niet alleen antwoord op mijn opvoedvragen maar ook achtergrond informatie over de ontwikkeling van mijn puber!”

Isa

moeder, twee puberdochters

“Het valt me elke keer op dat Marina van een persoonlijke vraag een uitleg geeft waar iedereen iets aan heeft. Ik snap mijn puber nu een stuk beter!”

Dineke

moeder, van een 14-jarige dochter

“Ik ben een beetje verslaafd geraakt aan al die praktische tips. Mij helpt het om het opvoeden van mijn pubers positief te benaderen.”

Irene

moeder, van een 13-jarige zoon

dagen

belangrijke gespreks tips

vragen

Persoonlijk contact

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ