Ik had je zo graag ontmoet

Deze lezing is volgeboekt!

Ik had je zo graag willen ontmoeten! Maar inmiddels zijn alle plekken die beschikbaar waren weg. Voor de zekerheid hebben we je wel op de wachtlijst geplaatst; als er een plek vrijkomt laten we het je meteen weten!

Ik vind dat echt vervelend en maak het graag goed met je; voor een persoonlijk Onlineconsult en de Online cursussen bied ik je graag korting aan.

Kijk ook even naar De VragenChallenge; daar kun je gratis aan deelnemen! Je krijgt dan 30 dagen lang iedere dag een vraag om het met je gezin over te hebben. 

Alleen als het jou uitkomt!

Online cursussen volg je op de plek die jij uitkiest, op een moment waarop het jou het beste uitkomt!

Het voordeel van een online cursus is dat je in je eigen tempo, op je eigen tijd meer kunt leren over het opvoeden en opgroeien van je puber.

Met de code ‘ACHTERHETNET’ bied ik je graag 10% korting aan op een van de Online cursussen of een Onlineconsult. Je kunt zelf kiezen voor welke cursus je deze korting gebruikt of dat je ze allemaal met een korting aanschaft.

Je kunt de links hierboven volgen!

Met een Onlineconsult spreken we elkaar 60 minuten één op één.

Zo’n Onlineconsult heeft een paar fikse voordelen: de eerste is natuurlijk dat het 60 minuten lang écht om jou en je opvoedvragen draait. Je hoeft tijdens dit uur geen aantekeningen te maken want, en dat is het tweede voordeel: je krijgt de opname van dit gesprek toegemaild. Dan kun je later nog eens rustig terugkijken of bijvoorbeeld je partner mee laten kijken. Na 14 dagen worden deze opnamen bij ons weer gewist en vernietigd.

Over Marina

Al meer dan 10 jaar lang bezoeken ruim 10 duizend ouders per jaar de lezingen en theatershows van Marina van der Wal.

Marina (‘s Gravenhage, 1964) is opvoedkundige, hoewel haar zoons (’92 & ’94) hier regelmatig aan twijfelen. Sinds begin negentiger jaren heeft zij haar medewerking verleend aan tal van ouderavonden, opvoed-debatten en motivatiebijeenkomsten rondom de thema’s opvoeden, ouders en pubers. Daarnaast was zij oprichter en later directeur van stichting ‘Mamma weet alles’ en heeft zij samen met Gideon de Haan een praktijk waar ze (samen en individueel) ouders met opvoedvragen en relatievraagstukken begeleidt. Marina treedt regelmatig op in de media.

In het najaar van 2015 is in samenwerking met het impresariaat muzenzonen een theaterbewerking van de lezing ontwikkeld. Na twee succesvolle theaterseizoenen is deze show op ‘afroep’ beschikbaar en wordt met succes door gemeenten en CJG’s ingezet.

Meer over Marina lees je hier >>
v

Testimonials

“lollig, lichtvoetig & dan opeens boem!”

moeder

van een puberdochter

“Marina is in staat om een zaal vol ouders veiligheid te bieden.”

GGD-medewerker

opdrachtgever

“I came out with the same feeling as when I would leave a rock concert: with new energy!”

moeder

na afloop van een themabijeenkomst

Heb je vragen over de lezingen?

Je kunt je vraag mailen naar:

secretariaat@academievoorgezinenrelatie.nl

30 vragen voor een beter contact met je puber

Doe mee met de VragenChallenge!

 

 
'Heel erg bedankt voor de VragenChallenge!
 
Ik vond de vragen heel mooi en praktisch toepasbaar.'
 
Cindy, moeder van 3 pubers

 

Yes! Gelukt! Vanaf de eerstvolgende maandag krijg je van ons iedere werkdag een vraag in je mailbox!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ