Een dikke vette bonus!

Deelnemers van Dé OpvoedChallenge krijgen deze Online Masterclasses als bonus aangeboden. Ze zijn dus bij de prijs inbegrepen. De Online Masterclasses hebben een waarde van € 17,95 per keer. Tel uit je winst!

Met de Online Masterclasses bieden we je de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze informatie te krijgen over het opvoeden en opgroeien van je puber(s). Je krijgt de mogelijkheid om (anoniem) je vragen te stellen, je kennis te vergroten en je ervaringen te toetsen. Een webinar heeft altijd een thema.

Dé OpvoedChallenge zijn bijeenkomsten via internet; je logt in en je neemt deel aan de bijeenkomst vanuit je eigen huis. Het enige dat je hier voor nodig hebt is een computer. Jouw gezicht is niet zichtbaar tijdens een Masterclass. Vergelijk het deelnemen met tv kijken: je kijkt naar een uitzending én je hebt de mogelijkheid om te reageren, vragen te stellen én direct antwoord te krijgen!

De Online Masterclasses zijn geen therapie- of zelfhulpgroep. De vragen die beantwoord worden hebben altijd met het thema te maken. Wil je écht een persoonlijk gesprek waar je je vragen over jouw persoonlijke situatie kunt voorleggen, kijk dan even op de pagina opvoedvragen.

Meedoen is simpel

Het inloggen voor de Online Masterclasses is makkelijk: na je opgave krijg je een mailtje met de link naar de Masterclasses. We helpen je nog twee keer herinneren wanneer de Online Masterclass plaats zal vinden en het laatste mailtje krijg je 15 minuten voor aanvang. Ook in dit mailtje noemen we de link!

De verbinding tussen degene die de Masterclass geeft en de deelnemers is altijd live. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een presentatie. Dan is, in dit geval Marina, tijdens de presentatie live niet zichtbaar maar ze is wél aanwezig. Het is dus mogelijk om tijdens de presentatie vragen te stellen en antwoord te krijgen. 

Deelname is anoniem: Marina ziet wie er deelnemen en wie de vragen stellen. De antwoorden worden altijd anoniem gegeven en zodanig geformuleerd dat iedereen het antwoord kan gebruiken. het zal je vast niet verbazen dat er tijdens een Online Masterclasses een aantal dezelfde vragen binnenkomen. Dat is één van de waardevolle ervaringen: je bent niet alleen met je vragen!

Online Masterclasses worden binnen de OpvoedChallenge eenmalig aangeboden. Deze later ‘on demand’ nogmaals zien is niet mogelijk. Voor deelnemers die ook een abonnement hebben is het later bekijken van de Online Masterclasses wel mogelijk; we bieden ze aan maar vaak zijn deze al eerder gegeven en staan in de leeromgeving voor abonnee’s.

Calendar

We starten 2 keer per jaar!

01

mei

Voorjaar

04

september

Start schooljaar

Dit vertellen deelnemers

We vragen ieder jaar hoe deelnemers De OpvoedChallenge hebben ervaren

Met duizenden deelnemers die de afgelopen jaren met Dé OpvoedChallenge hebben meegedaan, durven we nu wel te zeggen dat het programma een succes is. Jaar op jaar halen we de 4,5 ster, uit 5. Die ene halve ster die we nog niet hebben, die zorgt er voor dat we ons best blijven doen!

De oefening om een maand lang de positieve dingen van mijn kinderen te benadrukken heeft me heel veel goeds opgeleverd. Ik had t niet aangekondigd, en het viel ze direct op!

Ik vond het een superleuke uitdaging, die ik steeds makkelijker vond. Behalve het melden aan de wereld heb ik die periode ook elke dag iets heel positiefs aan mijn kinderen meegegeven. Het is een heerlijk gevoel. Ik ben het blijven doen (in ieder geval proberen) vooral in periodes waarin het net even niet zo makkelijk loopt. Het maakt mijn leven leuker en ik hoop dat van hun ook. Dankjewel Marina voor deze heerlijke geweldige uitdaging!!

Deze cursus was mijn laatste strohalm voor een uithuisplaatsing. De therapeuten staan versteld over het effect. Nog hoor ik Marina aan de telefoon heel duidelijk zeggen ‘deze cursus is géén cursus voor grote opvoedproblematiek’. Meedoen was natuurlijk prima. Wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben! Ons kind is zo veranderd!

Ik heb me zo vaak onmachtig gevoeld. Met het idee dat loslaten betekent dat ik geen enkele invloed meer heb op onze kinderen.

Door de opdrachten heb ik ontdekt dat ik juist wél invloed heb. Zonder aanvaringen, zonder ruzies. Alleen door mijn eigen houding…

Wat deze maand teweeg bracht was veel meer dan bijvoorbeeld straffen of verbieden.

Er kwam contact.

dagen

mailtje per dag

uitdaging

Nog geen euro per dag

Onze gegevens

Adresgegevens: Markpad 3, 1784 GS Den Helder

Telefoon: (31) 06 250 052 23

Email: secretariaat@academievoorgezinenrelatie.nl

Startdata: deze vermelden we op de website

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ