Een dikke vette bonus!

Deelnemers van Dé OpvoedChallenge krijgen een aantal Online Masterclasses als bonus aangeboden. Ze zijn dus bij de prijs inbegrepen. De Online Masterclasses hebben een waarde van € 17,95 per keer. Tel uit je winst!

Met de Online Masterclasses bieden we je de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze informatie te krijgen over het opvoeden en opgroeien van je puber(s). Je krijgt de mogelijkheid om (anoniem) je vragen te stellen, je kennis te vergroten en je ervaringen te toetsen. Een webinar heeft altijd een thema.

De Online Masterclasses zijn geen therapie- of zelfhulpgroep. De vragen die beantwoord worden hebben altijd met het thema te maken. Wil je écht een persoonlijk gesprek waar je je vragen over jouw persoonlijke situatie kunt voorleggen, dan kun je als deelnemer altijd met korting een persoonlijk consult boeken. 

Meedoen is simpel

Het inloggen voor de Online Masterclasses is makkelijk: dat doe je vanuit de online ‘leeromgeving’ waar je iedere dag de video’s en opdrachten bekijkt. We helpen je altijd herinneren dat er een Online Masterclass aankomt zodat je deze niet kunt missen. 

Online Masterclasses worden binnen de OpvoedChallenge eenmalig aangeboden. Op een later moment terugkijken is niet mogelijk.

Dit vertellen deelnemers

We vragen regelmatig hoe deelnemers De OpvoedChallenge hebben ervaren

Met duizenden deelnemers die de afgelopen jaren met Dé OpvoedChallenge hebben meegedaan, durven we nu wel te zeggen dat het programma een succes is. Jaar op jaar halen we de 4,5 ster, uit 5. Die ene halve ster die we nog niet hebben, die zorgt er voor dat we ons best blijven doen!

de opvoedchallenge 4,5 sterren door deelnemers

De opdracht om in gesprek te raken met de kinderen vond ik zó lastig! En wat werkte je gesprekstips goed!

In plaats van gedoe over te laat thuis waren we opeens in gesprek over hun toekomstdromen.

Maar weet je, als ik jou voorbij zie komen op fb of twitter, werkt dat een beetje als een Pavlov effect op mij want dan denk ik: ”Oja ik moet nog een complimentje / iets positiefs benoemen vandaag.”

Ik voel me geen strenge juf of politieagente meer!

Ik ben best wel onzeker als het om de opvoeding van mijn zoon gaat. Door deze e-cursus voel ik me zekerder.

Ik voel me na deze cursus zekerder als moeder.

Deze cursus was mijn laatste strohalm voor een uithuisplaatsing. De therapeuten staan versteld over het effect. Nog hoor ik Marina aan de telefoon heel duidelijk zeggen ‘deze cursus is géén cursus voor grote opvoedproblematiek’. Meedoen was natuurlijk prima. Wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben! Ons kind is zo veranderd!

Ik heb me zo vaak onmachtig gevoeld. Met het idee dat loslaten betekent dat ik geen enkele invloed meer heb op onze kinderen.

Door de opdrachten heb ik ontdekt dat ik juist wél invloed heb. Zonder aanvaringen, zonder ruzies. Alleen door mijn eigen houding…

Ik vond het een superleuke uitdaging, die ik steeds makkelijker vond. Behalve het melden aan de wereld heb ik die periode ook elke dag iets heel positiefs aan mijn kinderen meegegeven. Het is een heerlijk gevoel. Ik ben het blijven doen (in ieder geval proberen) vooral in periodes waarin het net even niet zo makkelijk loopt. Het maakt mijn leven leuker en ik hoop dat van hun ook. Dankjewel Marina voor deze heerlijke geweldige uitdaging!!

Wat deze maand teweeg bracht was veel meer dan bijvoorbeeld straffen of verbieden.

Er kwam contact.

De oefening om een maand lang de positieve dingen van mijn kinderen te benadrukken heeft me heel veel goeds opgeleverd. Ik had t niet aangekondigd, en het viel ze direct op!

De OpvoedChallenge heeft mij een positieve schop onder mijn kont gegeven.

dagen

opdracht per dag

uitdaging

Nog geen twee euro per dag

Onze gegevens

Adresgegevens: Markpad 3, 1784 GS Den Helder

Telefoon: (31) 06 250 052 23

Email: secretariaat@academievoorgezinenrelatie.nl

Startdata: deze vermelden we op de website

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ