Coachingsgesprek, live of via skype

Grote vragen in het leven hebben

daar hoef je niet volwassen voor te zijn!

Een praktisch ouderschapsplan dat écht werkt

Een goed ouderschapsplan, dat gun je eigenlijk ieder gezin; weten vanuit welke je waarden en normen je wilt opvoeden. Een basis voor de toekomst.

Een nieuwe relatie na je scheiding

Verliefd, Verloofd en misschien zelfs nog wel een keer Getrouwd. Hoe voorkom je dat je nog een keer in de valkuilen uit het verleden trapt?

Coachingsgesprek Live of Online

Ruzie’s met ouders, niet weten welk vakkenpakket of vervolgstudie, motivatie-gedoe. Soms is het allemaal wat veel, in een korte tijd. Voor ouders maar ook voor de puber zelf.

Mediation

Ik geef een helder antwoord door objectief naar jullie verschillen én vragen te kijken.

Veel keuzes en evenveel twijfels.

Soms loopt het gewoon niet lekker.

School, docenten, ouders … allemaal denken ze precies te weten wat jij moet doen en wat je juist niet moet doen. Soms een beetje verwarrend. Dat kan te maken hebben met school (of je wel of niet overgaat enzo, dat kan te maken hebben met de relatie met je ouders en dat kan ook te maken hebben met keuzes die te maken hebben met de scheiding van je ouders.

Samen gaan we jouw eigen plan trekken. Zoek je uit welke antwoorden bij jou horen. En leer je meteen ‘even’ hoe je handig met volwassenen omgaat. Altijd nuttig voor later. We noemen dat met een mooi woord ‘coaching’; een steun in de rug die jou zélf de ruimte geeft om je plan te maken zoals het bij jou past. Daardoor werkt een plan ook het beste. Omdat het van jou is.

Studie & school

Soms zie je even niet meer waar je heen wilt. Welke studie past bij je? Hoe maak je een goede keuze uit alle mogelijke studies? Dan is het fijn p om met iemand te kunnen praten die je helpt uit te zoeken waar je goed in bent, wat er bij je past. Soms kunnen testen je helpen om antwoord te vinden op je vragen.

Coachingsgesprekken

Gesprekken met jongeren

Gesprekken van ongeveer 90 minuten waar de vraag van jou centraal staat.

Studiekeuze

Als het nodig is, dan maken we gebruik van een studiekeuzetest. Die maak je thuis en samen bespreken we resultaten. 

Emotionele vraagstukken

Relaties, met (stief-)ouders en vrienden hebben invloed op je. Het kan zijn dat deze invloed zo groot is dat jij er slecht van slaapt of minder goede cijfers haalt.

In de praktijk of Online

Een eerste gesprek is altijd ‘live’, daarna kunnen we kijken of we gaan skypen of elkaar ontmoeten in de praktijk.

“Gesprekken met mijn ouders worden nu niet meer meteen ruzie.
Ik zag het niet zo zitten. Ik was een beetje depri”

Felix

16 jaar

Is Coachingsgesprek geschikt voor jou?

Voor je een afspraak maakt en je tijd bij mij in een stoel wilt gaan doorbrengen, wil je misschien wel weten of het echt iets voor je is. Ik heb wat vragen (en antwoorden) voor je op een rijtje gezet.

Kan ik alleen bij je terecht als ik nog op school zit?

Nee joh! Coaching 12+ is voor alle jongeren vanaf de brugklas. Dus ook als je tegen je eindexamen aan loopt of studeert.

Mijn ouders zijn niet gescheiden, kan ik dan ook terecht?

Ja, natuurlijk ben je dan welkom! Het zijn jouw vragen die centraal staan. Daar gaan we mee aan het werk.

Vertel je mijn ouders alles door?

Goeie vraag! Nee, dat mag ik niet; alles wat jij me in vertrouwen vertelt, dat blijft bij mij. Ik kan je wel adviseren om zelf dingen te gaan vertellen. En dan help ik je daarbij.

Ik heb er eigenlijk niet zo'n in, met jou te komen praten

Praten helpt omdat je je emoties woorden kunt geven en daardoor je gedachten (beter) op een rijtje zetten. Zelfs als je daar in eerste instantie niet zo heel veel zin in hebt. Samen kun je er voor zorgen om de zaken helder te krijgen én je leven (weer) onder controle.

Moet ik huiswerk maken?

Van mij ga je geen schriftje krijgen waar je je opdrachten in gaat maken. Wat ik wel doe, is je op pad sturen met praktische opdrachten. Maar wat mij betreft noem ik dat liever dat je tips krijgt en dat jij gaat checken of die echt werken!

Gesprekken in de praktijk

Een gesprek duurt tussen één en anderhalf uur. De prijzen voor particulieren zijn inclusief 21% btw.

€ 95,--

Online Gesprek

Een gesprek duurt tussen één en anderhalf uur. De prijzen voor particulieren zijn inclusief 21% btw.

€ 95,--

Meer informatie

Online Gesprekken worden, als jij daar toestemming voor geeft, opgenomen. De opname kun je binnen 14 dagen na ons gesprek downloaden. Wij vernietigen de opname altijd na 14 dagen. Deze is dan niet meer beschikbaar.

Gesprekken bij jou thuis

Deze worden bij jullie aan de eettafel gepland en duren ongeveer twee uur. We houden een maximum reistijd van 1 uur aan.

De prijs is inclusief 21% btw, excl. reiskosten

€ 175,--

Ouderschap met een Plan

Een Ouderschapsplan dat meegroeit met de levensfases van jullie kinderen.

De prijs is inclusief 21% btw

€ 550,--

Meer informatie

Voor een goed ouderschapsplan kijk je naar meer dan alleen de afspraken over brengen en halen en de weekenden bij de één en bij de ander. Met Ouderschap met een Plan gaan we verder: je gaat het samen, ondanks of juist dankzij jullie verschillen, kijken naar wat je je kinderen mee wilt geven in het leven.

Ouderschap met een Plan is niet alleen geschikt voor gescheiden ouders maar ook voor ouders die bij elkaar zijn of een nieuw gezin gaan starten.

Relatiebootcamp

Vanaf september 2021 is het mogelijk om meerdere dagen bij ons te logeren, in ons Tiny logeerhuis.

Prijs op aanvraag.

Meer informatie

We hebben deze dagen iedere dag een gesprek aan onze keukentafel (in ons eigen Tiny House), je kunt de rest van de dagen genieten van de omgeving (duin, bos en strand op loopafstand). We bieden je de mogelijkheid om met je eigen kampeermiddel bij ons in de tuin te staan.

Wil je nog een vraag stellen?

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ