Afspraak maken

met Marina
Maak zelf je afspraak op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Agenda

Een afspraak maken gaat redelijk makkelijk: jij kiest een tijd en datum uit die jou goed schikt, maakt je afspraak en volgt de link die nodig is om onze afspraak definitief te maken: een kind kan de was doen! Nou ja, in dit geval is het dus vooral kinderlijk eenvoudig om een afspraak te maken.

Hou voor de zekerheid een slag om de arm: het kan zijn dat er iemand (toch) telefonisch een afspraak maakt en mijn agenda en het systeem nét langs elkaar heen werken. Het mailtje met de inloglink is de bevestiging dat alles precies zo gaat als jij en ik willen!

Telefonisch een afspraak maken?
Dat kan natuurlijk ook! Omdat ik veel met mensen in gesprek ben, is het soms lastig om me te bereiken. Een Appje of sms is dan handig: ik bel je terug.

Voor het geval je me nog niet kent…

Marina van der Wal (‘s Gravenhage, 1964) is opvoedkundige, hoewel haar zoons (’92 & ’94) hier regelmatig aan twijfelen. Sinds begin negentiger jaren heeft zij haar medewerking verleend aan tal van ouderavonden, opvoed-debatten en motivatiebijeenkomsten rondom de thema’s opvoeden, ouders en pubers. Daarnaast was zij oprichter en later directeur van stichting ‘Mamma weet alles’ en heeft zij jaren een praktijk gehad waarin zij ouders met opvoedvragen begeleidde. Marina treedt regelmatig op in de media en is vaste opvoedkundige bij de uitgaven van Vrouw (Telegraaf) en ook bij het tv programma Koffietijd was zij een vaak geziene gast. Zij de dragende kracht van het (video-)programma Puber Tijd met Marina op YouTube.

Als er één ding is wat Marina niet wil, dan is het stilstaan. ‘Mezelf verplichten om dingen te doen die onbekend en daarmee ‘een beetje’ eng zijn, blijft een uitdaging.’ Deze uitdaging is zij het seizoen 2015/2016 aangegaan met haar theatertoer ‘puber in huis, een toer!’ In het seizoen 2016/2017 wordt deze toer geprolongeerd. Tot op de dag van vandaag wordt deze theatershow ingekocht door gemeenten voor ouders van pubers.

In 2012 verscheen “het enige echte eerlijke puberopvoedboek” waarvan zij co-auteur is. In 2013 zijn van haar hand de eerste opvoedwaaiers verschenen, eveneens bij uitgeverij BBNC.

In februari 2017 is het boek VRIJ(be)WIJS verschenen, een boek over seksuele opvoeding dat zij samen met Bram Bakker schreef. >>

Heb je nog vragen?

Twijfel niet en stel ze!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ