Afspraak maken

met Gideon

Maak zelf je afspraak op het moment dat jou het beste uitkomt.

Agenda

Een afspraak maken gaat redelijk makkelijk: jij kiest een tijd en datum uit die jou goed schikt, maakt je afspraak en volgt de link die nodig is om onze afspraak definitief te maken: een kind kan de was doen! Nou ja, in dit geval is het dus vooral kinderlijk eenvoudig om een afspraak te maken.

Hou voor de zekerheid een slag om de arm: het kan zijn dat er iemand (toch) telefonisch een afspraak maakt en mijn agenda en het systeem nét langs elkaar heen werken. Het mailtje met de inloglink is de bevestiging dat alles precies zo gaat als jij en ik willen!

Telefonisch een afspraak maken?
Dat kan natuurlijk ook! Omdat ik veel met mensen in gesprek ben, is het soms lastig om me te bereiken. Een Appje of sms is dan handig: ik bel je terug.

Je kiest zelf of je een afspraak in de praktijk, in de Reigerstraat maakt, of dat we elkaar online spreken. 

academie voor gezin en relatie praktijk Den Helder

Gideon in ’t kort

Ouders en kinderen worstelen tijdens maar ook na scheiding met vele onzekerheden en vragen over hoe het verder gaat met henzelf, hun ontwikkeling en hun loopbaan.
Gezinscoach en mediator Gideon begeleid ouders en kinderen, maar ook omstanders (zorgprofessionals, werkgevers, docenten) bij die onzekerheden en vragen rond (v)echtscheiding, loopbaan en gedrag binnen (samengestelde) gezinnen en helpt zaken in goede banen te leiden.

Voor ouders van samengestelde gezinnen schreef hij samen met Violet Falkenburg het boek Stiefsucces, survivalgids voor stiefouders.

Heb je nog vragen?

Twijfel niet en stel ze!

4/3gGEqwnu6C46hQ6ugHk48BzvGKsnvjAQslNiWOjnfB6_xTJvHE9_BLQ